Korisne aplikacije za učenje

Koje su to aplikacije koje mogu da pomognu da biste bolje učili? Pogledajte sledeće aplikacije i nadam se da će Vam biti od koristi.

My Study Life je aplikacija uz koju možete napraviti raspored predavanja, beležiti rokove, unositi opise i belške s predavanja itd.

Vrlo jednostavna, zanimljiva, brza aplikacija koja obavlja slične dužnosti kao i prva je Timetable.

Ova aplikacija će automatski mutirati zvuk na tvom mobilnom telefonu za vreme predavanja ako se slučajno dogodi da to zaboraviš učiniti sam. Na sličnom principu radi i My Class Schedule. Korisnih digitalnih planera ima stvarno puno, a na tebi je da odabereš onaj koji ti najviše odgovara.

Sleep Time je zanimljiva aplikacija za spavalice. Prati tvoj san kako bi izabrala najpogodnije vreme za buđenje.

Khan Academy je neprofitna organizacija koju je 2006. godine osnovao Salman Khan kako bi osigurao besplatno obrazovanje za svakoga. Sistem Khan Academy pokriva širok spektar tema i područja u obliku videa. Osim toga postoje razni zadaci za vežbu i alati za predavače.

Animated Anatomy je softver namenjen učenju anatomije, jednog od najtežih predmeta na medicini. Kombinacija je 3D modela i video lekcija. Nudi mogućnost disekcije ljudskog tela korak po korak u 3D tehnologiji. Svaki model u softveru prati video lekcija s objašnjenjima, a uz pomoć različitih alata moguće je uklanjati, i tražiti specifični deo ljudske anatomije. Plaća se, ali sam sigurna da vredi.

Za većinu vam je potreban telefon, pa ne rizikujte da vam se pokvari isti nego ga na vreme odnesite u servis mobilnih telefona. Probajte ove aplikacije i sajtove i javite mi kako vam se čini.

Srećno sa učenjem!

Autor: 
Jovana Vilimonović

Dodaj komentar