Učenje preko telefona? Može.

U nastavku teksta ću vam predstaviti neke kurseve koje možete da pohađate online, ali i preko telefona.

Online edukacija je jako bitna u poslednjih par godina, a ekspanzija je i kod nas. Zašto da ne? Uštedite vreme, novac, a dobijate kvalitetan kurs? Na raznim platformama možete dobiti sve što Vam je potrebno iz bilo koje oblasti. Znanje je dostupno, ali postoje i besplatni kursevi.

Da li ti kursevi vrede?

Da. Itekako. Danas se ceni i funkcionalno znanje, a ne samo diploma.

1. ,,Poslovni engleski“

https://www.coursera.org/specializations/business-english

Što se tiče ovog kursa, možete se usavršiti i lakše komunicirati sa klijentima koji nisu iz Srbije. Možete da pošaljete CV gde god da je potrebno. Ukoliko imate intervju za posao možete biti uvereni da ćete posle ovog kursa sigurno biti uspešni.

2. Kurs ,,Akademski engleski“ se može iskoristiti za usavršavanje za fakultete, pisanje eseja, pisanje za kopi usluge ili prevode.

https://www.coursera.org/specializations/academic-english

3. Naučite španski jezik – osnovni vokabular

Gledali ste serije, ali znate da to nije dovoljno. Ovaj kurs će biti od pomoći da naučite neke nove reči da biste lakše razumeli neke filmove ili nove serije koje možemo gledati online.

https://www.coursera.org/learn/spanish-vocabulary-meeting-people?specialization=learn-spanish

Ipak, najbitnije je da znate da ima još preko desetina hiljada kurseva koje možete da pohađate preko laptopa, ali i telefona. Bitno je da možete da radite slikanje ekrana (screenshot) i da čuvate šifru za ove sajtove, pa lakše možete da pristupite svemu. Brinite o svojim uređajima da ne biste morali da žurite u servis mobilnih telefona ili laptopa.

Autor: 
Jovana Vilimonović

Dodaj komentar